TTB’DEN BAŞKAN SEKMEN’E ZİYARET

Türk Tabipler Birliği (TTB) Erzurum Şube Başkanı Dr. Ayhan Kul ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve Erzurum’a yönelik projeleri hakkında bilgi verdi. TTB Erzurum Şube Başkanı Dr. Kul da, yeni yönetim olarak hedeflerinin neler olduğunu, Erzurum'da sağlığın geliştirilmesi için ne gibi projeler planladığını ve Tabip Odası’nın misyon ve vizyonunu Başkanı Mehmet Sekmen'e anlattı. Kul, şöyle dedi: “Ziyaretimizde sağlık hizmetlerinin, sağlık çalışanı ve vatandaş ayrımı olmadan bir bütün olduğunu, bu nedenle toplumun tüm kesimlerinin ve kurumlarının sahip çıkması gerektiğini Başkanımızla istişare yaptık. Erzurum Tabip Odası olarak hekimlerin iş memnuniyetini arttırıcı ve hasta memnuniyeti ile bütünleşmiş bir sağlık hizmeti için gerekli çalışmaları inşallah Büyükşehir Belediyemizin de katkısıyla gerçekleştireceğiz.” TTB Erzurum Şube Başkanı Dr. Ayhan Kul, ziyarette Erzurum’a sağlık alanında yaptığı çalışmalardan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.