HESTOUREX 2018 FUARI’NDA ERZURUM RÜZGÂRI ESTİ

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde Antalya’da düzenlenen Dünya Sağlık ve Spor Kongre Fuarı’nda (HESTOUREX-2018) Erzurum rüzgârı esti. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve diğer paydaşların işbirliğinde açılan stantta Erzurum’un turizm destinasyonları turizmciler ve ziyaretçilere anlatıldı. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer yetkililere kadim şehri tanıttı.

HESTOUREX 2018

Turizmi çeşitlendirmek, 12 aya yaymak, katma değeri yüksek turizm hareketleri oluşturmak ve iş hacmini arttırmak amacıyla 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında ikincisi gerçekleştirilen Hestourex Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde Antalya’da düzenlendi. Hestourex 2018’de; tüm dünyadan 2 bin 500 uzman ve yetkilinin katılımlarıyla sağlık turizmi, spor turizmi ve alternatif turizmin ülkemizde geliştirilebilmesi için gerekenler görüşüldü ve turizm dünyasının önde gelen kuruluşlarıyla işbirliği yapıldı.