DADAŞLAR TEK YÜREK, 81 MİLYON TEK YÜREK

Dadaşlar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde kent merkezinde demokrasi ve bayrak nöbeti tuttu. 15 Temmuz Destanı’nın ikinci yıldönümünde AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve protokol üyeleri vatandaşları selamladı. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından on binlerce bayrağın dağıtıldığı meydanda vatandaşlar Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının konserine bayraklarla eşlik etti.