CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZA 25 NUMARALI FORMAMIZI HEDİYE ETTİK

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ismi yazılı 25 numaralı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un formasını hediye etti. Başkan Sekmen, AK Parti’nin Erzurum Mitingi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kente gelen Başbakan Binali Yıldırım’a da Mavi-Beyazlı Süper Lig temsilcimizin formasını hediye etti.

Başkan Sekmen, Mavi-beyazlı takımın futbolcuları Mert Nobre, Burhan Eşer ve Hakan Canbazoğlu, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Zafer Aynalı ve Ünsal Kıraç, şampiyonluk kupasını Başbakan Yıldırım'a verirken, Yıldırım da Sekmen ile kupayı kaldırarakobjektiflere poz verdi.Başbakan Yıldırım, Başkan Sekmen ve Süper Lig’in yeni ekibini elde ettiği bu başarıdan ötürü kutladı.