BÜYÜKŞEHİR’DEN "BİRLİK KONSERİ"
Gnc.T:28.05.2023

Erzurum Büyükşehir Belediyesince organize edilen "Birlik Konseri" etkinliğinde ünlü sanatçı Uğur Işılak sevilen şarkılarını seslendirdi. Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen konser öncesi alanı dolduran vatandaşlara belediye ekiplerince Türk bayrağı ve yağmurluk dağıtıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konser öncesi yaptığı konuşmada, seçimin önemine vurgu yaptı. Erzurum'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini hiçbir zaman eksik etmediğini hatırlatan Sekmen, "İnanıyorum ki demokrasi zaferini birlikte kutlayacağız. Erzurum her zaman olduğu gibi yine üstüne düşeni yapacak ve sandığa giderek Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğini verecek” diye konuştu. Konuşmaların ardından sahneye kucağında bir kız çocuğu ile çıkan sanatçı Uğur Işılak, halkı selamlayarak, sevilen şarkılarını Erzurumlularla birlikte seslendirdi. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde vatandaşlar zaman zaman Ozan Işılak’a eşlik etti.