BAŞKAN SEKMEN: “ERZURUM 24 HAZİRAN’DA YENİDEN TARİH YAZACAK”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Mitingi’nde yaptığı konuşmada, “Erzurum inşallah 24 Haziran’da yeniden tarih yazacak” dedi. Miting alanını dolduran on binlerce vatandaşa hitap eden Başkan Sekmen, şehrin her alanda büyüyen ve gelişen bir kente dönüştüğünü bildirdi. Sekmen, şunları kaydetti: “Can Erzurumlular, sizler her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın yanında yer aldınız. İnanıyorum ki 24 Haziran’da yeniden tarih yazacaksınız. Biliyorsunuz eski sistem kalkacak yerine yeni sistem gelecek. Bu yeni sistemde kalkınma var, huzur var, bereket var. Bu yeni sisteme sizlerin duasıyla, desteğiyle ‘Devam’ diyeceğiz. Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. İşte bizler de sizlerden aldığımız bu cesaretle Erzurum’u marka bir şehir yapmanın azmi ve gayreti içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Doğu Anadolu Bölgesi’ne, Erzurum’a önemli yatırımlar yaptı. Bizler de onlardan aldığımız destek ve cesaretle hizmetlere devam ediyoruz. Malumunuz biz size demiştik ki,‘Erzurum sporda, sanatta, sosyal hizmetlerde, belediyecilikte, turizmde, yatırımda, hayvancılıkta marka şehir olacak’ Bakın bunlar bir bir gerçekleşiyor. Allah’a hamd olsun ki Erzurumspor’u Üçüncü Lig’den İkinci Lig’e, İkinci Lig’den Birinci Lig’e, Birinci Lig’den de Süper Lig’e çıkarttık. Erzurum’a, Dadaşlara hayırlı olsun.”