BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN BAŞKAN SEKMEN'E ÖVGÜ

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Mitingi’nde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i kentte yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik etti. AK Parti iktidarında Erzurum’a önemli yatırımlar yapıldığını belirten Başbakan Yıldırım, bu çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Erzurum Havalimanı’ndan şehir merkezine gelirken yapılan çalışmaları gördüğünü ve büyük mutluluk duyduğunu belirten Başbakan Yıldırım, “Ovit Tüneli bitiyor, Kop Tüneli’nde sona yaklaşıyoruz. Buna bir de Palandöken Tüneli’ni ekliyoruz. Hızlı tren adım adım geliyor. Erzurum raylı sisteme kavuşuyor. Erzurum’un da tramvayı olacak raylı sistemi olacak. Havalimanından buraya gelirken gördüm. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Peyzajlar, yoldaki yeşillikler, çalışmalar Erzurum’un güzelliğine güzellik katmış. Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.