İLGİLİLERE DUYURULUR
Gnc.T:22.02.2016

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerle ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada, şöyle denildi: “Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerden mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetleri Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle; mağdur vatandaşların ilgili şirket ile olan uyuşmazlıkları çerçevesinde her türlü hukuki hakları saklı kalmak kaydıyla yeni bir alanda peşinatsız 20 yıl (240 ay) vadeli ödemeler daire tesliminde başlamak üzere, hazırlanan proje TOKİ tarafından onaylanmış olup, mağdur vatandaşların talepleri esas alınarak yapım ihalesi başlatılmıştır. Çok yakın zamanda inşaat temellerinin atılacak olduğu kamuoyuna ve ilgililerine saygıyla duyurulur.”