PAZARYOLU’NDA 120 ÇOCUĞA KIŞLIK GİYSİ YARDIMI YAPILDI
Gnc.T:12.11.2016
Erzurumlu işadamı Mehmet Aca, Pazaryolu ilçesinde yaşayan 120 çocuk için kışlık giysi yardımında bulundu. Yardımlar Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Çocuklara kışlık giysilerin dağıtılacağı Pazaryolu Yatılı İlkokulu’nun konferans salonunda mini bir de tören düzenlendi. Törene Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlu İşadamı Mehmet Aca ve diğer yetkililer katıldı. İşadamı Aca, burada yaptığı konuşmada, işadamlarına seslendi. Aca, “Ben Erzurumluyum. Bu bölgenin çocuğuyum. Her fırsatta şehrimizde hayırlar işlemeye çalışıyoruz. Özellikle kış şartlarında öğrenim gören minik yavrularımızın okullarına daha sıcak gitmeleri için böyle bir organizasyon düzenledik. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendinin gerçekleştirdiği tüm hayır işlerini yakından takip ediyoruz. Bu bölgeye yardımlar yapmamızı çok isteyen AK Parti Erzurum Milletvekilimiz İbrahim Aydemir’e de bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah Ankara’da, İstanbul’da ve diğer illerde ticaret yapan Erzurumlu hemşerilerimiz bu bölgede hayırlarını artırırlar. Bizlerin bir nebze de olsa hizmet etmemize imkân sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İYİLİK YAPAN İYİLİK BULUR
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, işadamı Aca’ya teşekkür ederek bu tür hayır işlerinin daha çok yapılmasını istedi. Sekmen, “Hamdolsun devletimiz büyük bir devlet. Gerek Büyükşehir Belediyemiz eliyle gerekse kaymakamlıklarımız eliyle muhtaç ailelerimize yardımlar yapılıyor ama bu duygu ayrı bir duygudur. Bağrından çıktığı memleketine yıllar sonra bir hayırla dönebilmek paha biçilemez bir keyiftir. Allah hayırlarınızı kabul etsin. İnşallah bugün yardım ettiğimiz bu yavrularımız yarın ülkemizin geleceğini belirleyecekler” diye konuştu. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu da, ilçedeki güzelliğe vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti. Azizoğlu, “Bu güzel organizasyon için Pazaryolu’na geldik. Tabi hayır sahiplerine teşekkür ediyorum. Allah sayılarını artırsın. Ama bir teşekkürü de Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapmak istiyorum. Pazaryolu ilçemizde yapılan çalışmalarla bu bölgeyi ayrı bir güzelliğe büründürmüş. İnşallah bu yavrularımız ülkemizin gelecekleri olacaklar. Çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz. Bunlar ilimle, irfanla olacaktır. Ama bunun yanında bu yavrularımızın da fiziki şartlarını devlet olarak kolaylaştırmak zorundayız. Burada böyle bir hayır işlediği için Mehmet Aca Beyefendiye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla çocuklara kışlık giyecekler dağıtıldı.