HAYVAN BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YENİLENİYOR
Gnc.T:15.11.2016

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor. Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde; köpek kafeslerinin ve kafes tellerinin yenilenmesi, köpeklerin rahat beslenmesi ve su içmesi için sıvat, yeni köpek kulübeleri ve kulübe altlıklarının yapımı, kafes boyama ve çatı tadilatı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Estetiklik, kullanışlılık ve hijyen esas alınarak yapılan tadilat ve diğer çalışmalar, her hangi bir hastalık veya bulaşıcı hastalık taşımasından şüphelenilen hayvanların gözlem altında tutulması ile hayvanların sahiplendirilinceye veya alındığı ortama geri bırakılıncaya kadar ki rehabilite edilme sürecinin hızlandırılmasında büyük önem taşıyor. Kısa sürede tamamlanacak olan tadilat çalışmaları ile hayvan sevgisi, korunması ve yaşatılmasına yönelik gönüllü kuruluş ve yerel hayvan görevlileriyle koordineli olarak sokak hayvanlarına verilebilecek hizmetlerin ön çalışması yapılıyor. Hayvan severlerin büyük ilgi gösterdiği, Çat Yolu üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi haftanın her günü 09.00–16.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.