GAZİLERDEN BAŞKAN SEKMEN’E ZİYARET
Gnc.T:14.12.2016

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Genel Başkan Uran’ın beraberinde ziyarete eşlik eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Erzurum İl Başkanı Recep Akgül, Başkan Sekmen’e, derneklerine yaptığı yardımlardan ötürü teşekkür etti. Genel Başkan Taner Uran, son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Sekmen de, şehit yakınları ve gazilere her zaman destek verdiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Şehit yakınları ve gaziler bizim her zaman başımızın tacıdır. Bu hem genel ülke politikamızda hem de yerel politikamızda böyledir. Biz şehit yakınlarını emanet olarak görüyoruz. Gazilerimiz bu vatan için ölümü göze alan kahramanlarımızdır. İnşallah, şehit yakınları ve gazilerimiz için çok daha fazla düzenlemeler yapılır. Onlara ne kadar şükran duysak azdır.” Bu arada Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Taner Uran kentte şehitler ve gaziler ile ilgili bir belgeselin çekileceğini ifade etti.