ERZURUM KENT KONSEYİ’NDE HÜSEYİN TANFER DÖNEMİ
Gnc.T:03.03.2017

Erzurum Kent Konseyi’nin ikinci genel kurulunda başkanlığa Hüseyin Tanfer getirildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu yaptı. Divan kâtip üyeliklerini Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Köksal Yavuz, Muhtarlar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz ve Nimet Aydemir’in yaptığı genel kurulda Divan Başkanı Tavlaşoğlu, 5393 Sayılı yasayla kurulan Erzurum Kent Konseyi’nin önemini anlattı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci de, Bozkurt ve ekibinin iki buçuk yılda pozitif çalışma dönemi geçirerek önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiğini bildirdi. Erzurum Kent Konseyi Kurucu Başkanı Aydın Bozkurt da, hazırlanan slayt eşliğinde şehrin en önemli sivil inisiyatif kuruluşu olan Kent Konseyi’nin çalışmalarını faaliyet raporu eşliğinde anlattı. Yapılan genel kurulda Eski AK Parti Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer, katılımcıların tamamının oyunu alarak Erzurum Kent Konseyi Başkanlığı’na seçildi. Başkan Tanfer, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Aydın Bozkurt Beyefendiyi yürekten kutluyorum. 2.5 yıl boyunca önemli başarılara imza attı. Sosyal dayanışma, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla oluşturulan Erzurum Kent Konseyi olarak inşallah güzel projelere imza atacağız. Biz beraber olacağız, bir olacağız. Bu şehrin kalkınmasında en büyük anahtar şudur; birbirimizi sevmek… Dün olduğu gibi bugün de birlik içinde, beraberlik içinde sevgiyle canla başla çalışacağız” dedi. Hüseyin Tanfer’in başkanlığında oluşturulan Erzurum Kent Konseyi’nin yeni yürütme kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: “Hakan Karadabağ, Bünyamin Aslan, Lütfü Turan, Cafer Özdemir, Cavit Subaşıgüller, Sinan Oral, Abdullah Keleşoğlu, Sema Kuluçkıran, Zeki Adil, Mahmut Güven, Arif Akıncı, Haldun Tuzcuay, Pınar Burkankulu, Şinasi Terzioğlu, Melik Kaya, Melek Allioğlu, Dilek Okuyucu, Yıldız Akpolat, Harun Koçak ve Enver Subaşı.” Ayrıca genel kurulda başarılarından ötürü Erzurum Kent Konseyi’nin bir önceki yürütme kurulu üyelerine plaket takdim edildi.