DAB-BİR’DEN MEVZUAT EĞİTİMİ
Gnc.T:11.03.2017

Doğu Anadolu Belediyeler Birliği (DAB-BİR) bölgede eğitim çalışmalarına devam ediyor. DAB-BİR ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nın işbirliğinde düzenlenen Mevzuat Eğitim Programı, Snowdora Oteli’nde gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Köksal Yavuz ile belediyelerin mali ve idari birimlerinde çalışan personel katıldı. Eğitim programında çalışanlar ihale mevzuatı, muhasebe ve bütçe konularında bilgilendirildi. Genel Sekreter Kiremitci, mevzuat eğitiminde yaptığı konuşmada, hizmet içi eğitim programlarının önemine dikkati çekti. Genel Sekreter Kiremitci, “Kurumlarda çalışan personellerimizin mevzuat değişikliklerinden haberdar olması için düzenlenen hizmet içi eğitim programları kuşkusuz günümüzde büyük bir önem taşımaktadır. Bilindiği gibi bazı mevzuatlarda önemli değişiklikler oldu. O yüzden kıymetli hocalarımızı şehrimize davet ederek belediye çalışanlarını mevzuat değişiklikleriyle ilgili bilgilendirmeye çalışıyoruz. Sağ olsun DAB-BİR Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi’nin katkılarıyla eğitim çalışmalarında çok büyük mesafeler kat ettik” dedi.