BÜYÜKŞEHİR KIŞ MEVSİMİNDE BİLE KIRSALDA YOL YAPIYOR
Gnc.T:26.01.2017

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesinde ağır kış şartları ve çetin arazi koşullarına rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına devam ediyor. İlçe kırsalındaki mahallelerde ulaşım ağının standartlarını yükseltmek için çaba harcayan ekipler, kış şartlarında dağ-taş demeden yol yapım çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum il merkezine 125 kilometre, Oltu ilçe merkezine de 25 kilometre mesafede olan İnci-Alatarla grup yolu ile Erzurum il merkezine 150 kilometre, Oltu ilçe merkezine 30 kilometre mesafede olan Köroğlu grup yolunda yol genişletme, viraj kesme ve rampa düşürülmesi çalışması yapıyor. Büyükşehir’in ekipleri, Oltu ilçesinin kuzeyinde bulunan olumsuz ulaşım şartlarına sahip İnci-Alatarla ile Köroğlu grup yollarında kış şartlarının bütün zorluklarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Grup yollarını kullanan mahalle sakinleri, yollarının dar ve bozuk olduğunu, özellikle kış aylarında ulaşım sorunu yaşadıklarını dile getirerek, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerine ağır kış şartlarına rağmen ulaşım sıkıntımızı gidermek için gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.