BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA ELVERİŞSİZ HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN YOL YAPIYOR
Gnc.T:28.11.2016

Erzurum Büyükşehir Belediyesi hava şartlarına aldırmadan kırsalda yol yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Çat ilçe kırsalında kar-kış demeden güvenli bir ulaşım için yol yapım çalışmasına devam ediyor. Ekipler, kırsalda elverişsiz hava şartlarına rağmen vatandaşların ulaşım problemini gidermek için soğuk hava ve kar yağışına aldırış etmeden kırsalda yol onarım, genişletme, dolgu ve stabilize çalışması yapıyor. Erzurum il merkezine 80 kilometre, Çat ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan aynı zamanda Çat-Tekman-Bingöl Grup Yolu da olan Çimenözü Grup Yolu’ndaki hummalı çalışmada, 2 ekskavatör, 2 greyder, 4 kamyon, 2 loder ve 1 silindirden oluşan iş makinaları görev yapıyor. 15 kilometrelik Çimenözü Grup Yolu tamamlandığında vatandaşlarımız, Tekman-Bingöl karayolu arasında konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânına kavuşmuş olacak.