BAŞKAN SEKMEN TERÖRÜ LANETLEDİ
Gnc.T:17.12.2016

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kayseri’de meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Başkan Sekmen, yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kasteden terör örgütlerini lanetliyorum. Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, büyük bir kararlılıkla, Başkomutanımızın başlattığı milli seferberlikle terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır. Aziz milletimizin milli birlik ve beraberliğini kimse bozamayacak. Terörün kökü kazınıncaya, bir tek terörist kalmayana kadar mücadelemiz etkin bir şekilde devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşan kahpelerin umutlarını kursaklarında bırakarak, tüm teröristleri hainler mezarlığına gömeceğiz. Aziz Milletimiz, yıkılmaz ve çelikten örülü birlik ve beraberliğiyle terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Karanlık emelleri uğruna askerimiz, polisimiz ve vatandaşlarımıza saldıran eli kanlı kalleşler asla hedefine ulaşamayacak ve hak ettiği karşılığı kat ve kat misliyle mutlaka alacaktır. Bu vesileyle saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize başsağlığı, gazilerimiz ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun.”